Бизнес

Наименование
Жакет Д457-157
состав: ПЭ 63%, вискоза 33% эластан 4%
Топ Е414-449
состав: вискоза 92%, ПА 8%
Брюки А396-157
состав: ПЭ 63%, вискоза 33% эластан 4%