Бизнес

Наименование
Т-шот М303-222
состав: вискоза 66%, акрил 28%, эластан 6%
Юбка Б035-197
состав: ПЭ 92%,эластан 8%
Юбка Б035-396
состав: ПЭ 62%, вискоза 34% эластан 4%