05

Наименование
Жакет Д523-270
состав: ПЭ 78%, вискоза 22%
Т-шот М327-262
состав: вискоза 66%, ПА 29%, эластан 5%
Брюки А453-396
состав: ПЭ 52%, вискоза 47%, эластан 1%