[ 1 ]

Наименование
Блуза Г674-725
состав: вискоза 100%
Т-шот М364а-418
состав: вискоза 94%, эластан 6%
Брюки А483-355
состав: вискоза 64%, ПА 33%, эластан 3%
Юбка Б031а-115
состав: ПЭ 94%, эластан 6%